logo-01

Verifikasi Umur

Kanggo nggunakake situs web Alphagreenvape sampeyan kudu umur 21 taun utawa luwih. Verifikasi umur sadurunge ngetik situs.

Kita nggunakake cookie kanggo nambah situs web lan pengalaman browsing. Kanthi terus browsing situs web sampeyan, sampeyan nampa kabijakan cookie.

Nuwun sewu, umure sampeyan ora diidini.

Kontrol rokok wis dadi tren utama global, lan nilai rokok elektronik "nyuda bahaya"

Saiki, amarga masarakat saya akeh ngupayakake urip sing sehat, negara-negara ing saindenging jagad wis saya matesi rokok tradisional. Antarane 194 anggota WHO, 181 anggota wis ngratifikasi Konvensi Kerangka kerja ingKontrol Tembakau, kalebu 90% pedunung global. Negara kanthi mboko sithik ngrancang nyuda asap dhewe utawa malah rencana bebas asap rokok.

Nanging ing kasunyatan sing ora bisa dipungkiri, saiki ana udakara sayuta perokok tradisional ing donya. Yen ora ana alternatif utawa suplemen kanggo produk liyane kanggo nyedhiyakake pilihan lan kemungkinan kanggo konsumen rokok tradisional, bakal angel banget kanggo nyuda tingkat udud utawa malah rencana bebas asap sing dirumusake dening macem-macem negara. Munculake produk rokok elektronik nggawe pangertene papan iki.

Saiki, global e-rokokproduk bisa dipérang dadi rong kategori: bebas rokok lan bebas rokok miturut panggunaan. Antarane, ana produk asap miturut prinsip kerjane, sing bisa dipérang dadi rong jinis: rokok atomisasi elektronik lan rokok elektronik panas-ora-ngobong (HNB). Rokok atom kanthi elektronik ngasilake gas liwat atomisasi cairan supaya bisa ngrokok; Rokok elektronik HNB ngasilake gas kanthi dadi panas tembakau, sing luwih cedhak karo asap asline. Ing babagan iki, rokok atom kanthi elektronik ateges beda karo rokok tradisional. Rokok elektronik HNB mung beda karo cara ngasilake kumelun.

Mula, ing pangertene iki, rokok atomisasi elektronik minangka perwakilan khas produk rokok elektronik. Ing laporan iki, kajaba manawa wis ditemtokake, produk rokok elektronik yaiku rokok atomisasi elektronik.

Nyuda cilaka”Regane pasar rokok elektronik

Wiwit didegake ing taun 2003, e-rokokproduk wis luwih saka sepuluh taun pembangunan. Wangun produk wis dadi luwih sampurna, lan fungsi lan pengalaman wis terus ditambah. Utamane, ciri "nyuda gawe piala" sakae-rokok wis entuk pangenalan pasar lan lembaga kanthi bertahap.

Yen dibandhingake karo rokok tradisional, rokok elektronik ora kobong, ora ngemot tar, lan ora ngemot luwih saka 460 zat kimia sing bisa nyebabake penyakit pernafasan lan kardiovaskular nalika rokok biasa diobong, saengga bisa ngilangi karsinogen ing rokok biasa. .

Panaliten CDC ing Amerika Serikat percaya manawa kandungan NNAL metabolit spesifik nitrogenamin ing cipratan pangguna e-rokok nebulisasi / uap (ENDS) asor banget, yaiku 2,2% pangguna rokok lan 0,6% tembakau tanpa asap pangguna Nitrosamin khusus rokok yaiku karsinogen utama ing rokok. Organisasi kesehatan Inggris uga negesake manawa dibandhingake karo rokok tradisional, bisa nyuda resiko kesehatan paling ora 95%. Bisa diarani manawa kontradiksi antarane panjaluk kesehatan konsumen rokok tradisional lan titik nyeri mandheg ngrokok wis dirampungake nganti akeh.

Pan Helin, dekan eksekutif Institut Ekonomi Digital Universitas Ekonomi lan Hukum Zhongnan, ujar manawa fitur "pengurangan bahaya" rokok elektronik minangka nilai utamane, lan pasar duwe panjaluk kaya ngono, mula pangembangane cukup cepet . Lan Yao Jianming, profesor ing School of Business of Renmin University of China, ujar manawa produk e-rokok inovatif kanthi konsep lan bisa dileksanakake kanthi praktik, sing uga migunani kanggo masarakat.

E-rokok bisa uga nyuda biaya blanja medis

Penyakit lan beban ekonomi sing disebabake dening ngrokok mesthi dadi perhatian sosial. Miturut laporan 2018 Action for Smoking and Health ing Inggris, pangeluaran tahunan Inggris amarga ngrokok udakara 12,6 milyar pon, kalebu Layanan Kesehatan Nasional Inggris (NHS) kanggo biaya kesehatan lan kesehatan udakara 2,5 milyar pon.

Ing Amerika Serikat, miturut artikel "Pembayaran Perawatan Kesehatan tahunan sing Bisa Disebabake Rokok, Pembaruan" sing diterbitake ing 2014 dening American Journal of Preventive Medicine, analisis pangeluaran medis wiwit taun 2006 nganti 2010 nemokake yen 8,7% saka pangeluaran medis taunan ing Amerika Serikat bisa Disebabake ngrokok, nganti 170 milyar dolar AS saben taun; luwih saka 60% pangeluaran sing bisa dibayar dibayar kanggo program publik.

Ing China, laporan Pusat Riset Pengembangan Kesehatan Nasional Komisi Kesehatan Nasional negesake manawa beban ekonomi penyakit sing ana gandhengane karo tembakau ing negara saya ing taun 2018 yaiku 3,8 triliun yuan, padha karo 4,12% PDB taun kasebut; sing 83,35% minangka beban ekonomi sing ora langsung, yaiku Kelangan produktivitas sosial, kalebu cacat lan pati prematur.

Sanalika, penyakit sing ana gandhengane karo tembakau nggunakake meh 15% sumber daya medis negara saya. Yen dianggep minangka penyakit, mula bisa rangking nomer loro.

Mula, kanthi nyuda proporsi konsumen rokok tradisional liwat rokok elektronik, biaya pangeluaran medis lan biaya sosial liyane bakal dikurangi. Organisasi Kesehatan Inggris nemokake manawa rokok elektronik bisa nambah tingkat mandheg ngrokok udakara 50%. Iki sebabe Inggris duwe sikap relatif positif marang produk rokok elektronik tinimbang AS. Inggris lan Amerika Serikat minangka konsumen utama rokok atom kanthi elektronik ing donya. Inggris ndhukung e-rokok minangka produk kanggo para perokok tradisional supaya ora ngrokok utawa nyuda rokok tradisional.

Roda loro "Rantai industri + merek" kanggo nambah nilai industri

Saka perspektif tren pangembangan global, skala pasar e-rokok terus berkembang lan pangsa terus meningkat. Papat perusahaan tembakau utama ing donya, Philip Morris International, Tembakau Inggris Amerika, Tembakau Jepang, lan Tembakau Imperial ngrebut pasar kanthi entuk lan ngluncurake merek dhewe; saiki, produk e-rokok (kalebu e-rokok, e-rokok HNB) nuduhake proporsi penghasilan Tekan 18,7%, 4,36%, 3,17%, 3,56%, nuduhake tren sing saya mundhak.

Sanajan industri e-rokok China wiwit telat, duwe kaluwihan ing rantai industri. Perusahaan e-rokok Tiongkok ing posisi mutlak ing pucuk tengah lan ndhuwur rantai industri. Saiki, dheweke nggawe rantai industri lengkap saka pemasok bahan baku hulu menyang desainer lan pabrikan e-rokok, lan perusahaan penjualan hilir. Iki kondhisi kanggo pengulangan produk kanthi cepet dening perusahaan e-rokok China lan nyadari metode produksi nggabungake R&D, desain lan produksi.

Sanalika, amarga rokok elektronik jelas didorong teknologi lan produk, lan perusahaan China cenderung luwih nggatekake pengalaman konsumen, iki bakal diowahi dadi kaluwihan merek e-rokok Tionghoa, sing bisa cepet ngerti konsumsi ing macem-macem tingkat ekonomi lan lingkungan budaya ing jaban rangkah. Kabutuhan Yao Jianming percaya manawa internasionalisasi komoditas kudu luwih dhisik netepi kabiasaan, budaya, adat istiadat lan liya-liyane, kanggo mbukak pasar internasional.

Kanggo perusahaan rokok elektronik Tionghoa sing wis ganti saka perusahaan Internet, bisa didhukung dening pengalaman panganggo, ahli integrasi rantai industri, lan produke bisa entuk iterasi sing cepet, sing jelas nggawe ekspansi pasar internasional. Saiki, RELX, pimpinan bidang iki ing Tiongkok, duwe penghasilan jaban rangkah nyumbang 25% saka total penghasilan lan isih akeh.

Mula, ora kaya merek smartphone kayata Xiaomi lan Huawei, sing bisa nggawe kaluwihan merek diwasa liwat pasar konsumen domestik sing kuwat lan akeh wong sadurunge pindhah menyang luar negeri, e-rokok China ora duwe kahanan kaya ngono ing pangaruh saka kabijakan. Yen ing konteks iki, yen kontrol kasebut cocog, lan merek e-rokok China isih bisa nggawe kesadharan merek sing kuat ing jaban rangkah, bakal dadi referensi sing apik kanggo merek Tionghoa liyane menyang luar negeri.

Kanthi cara iki, gumantung karo drive roda loro "rantai industri + merek" bakal bisa ningkatake nilai rokok elektronik China ing rantai industri global.

Dhukungan sing cocog kanggo merek e-rokok kanggo ningkatake nilai perdagangan asing

Adhedhasar status rantai industri khusus China, pasar e-rokok saiki wis nggawe pola "Made in China, Consuming in Europe and America". Ing taun 2018, rokok elektronik sing digawe ing China nyumbang luwih saka 90% saka total global, lan 80% kasebut didol menyang pasar Eropa lan Amerika. Miturut data Leyi, ing taun 2019, total 218 negara lan wilayah ing saindenging jagad sing tuku rokok elektronik saka China, lan nilai ekspor China yaiku 76,585 milyar yuan.