logo-01

Verifikasi Umur

Kanggo nggunakake situs web Alphagreenvape sampeyan kudu umur 21 taun utawa luwih. Verifikasi umur sadurunge ngetik situs.

Kita nggunakake cookie kanggo nambah situs web lan pengalaman browsing. Kanthi terus browsing situs web sampeyan, sampeyan nampa kabijakan cookie.

Nuwun sewu, umure sampeyan ora diidini.

Rumah sakit adol e-rokok lan duwe area udud khusus rokok!

Inggris maneh ndhukung cara ndhukung lan promosi rokok elektronik.

Loro penyedia medis paling gedhe ing Britain bubar wiwit adol rokok elektronik ing Birmingham, Inggris sisih lor, sing diarani "kebutuhan kesehatan masarakat," miturut laporan anyar ing Inggris.

Rumah sakit, Rumah Sakit Umum Sandwell ing Sibromwich lan rumah sakit Birmingham City, dioperasikake dening Ecigwizard, sing adol produk kayata Jubbly Bubbly lan Wizard's Leaf.

hospital1

Kanggo promosi panggunaan rokok elektronik, loro rumah sakit kasebut uga wis nyiyapake area ngrokok e-rokok khusus lan negesake manawa ngrokok ing wilayah ngrokok bakal didenda 50 pon. 

Pancen angel dipercaya manawa rong rumah sakit paling gedhe ing kutha kasebut duwe area ngrokok kanggo e-rokok, dene rokok tradisional duwe denda kanggo jumlah sing ngrokok ing wilayah ngrokok. 

Luwih saka 30 negara kabeh nglarang rokok elektronik. Napa, kudu takon, apa dheweke ora bisa ngetutake conto ing Inggris? Kahanan nasional kena pengaruh pangowahan kebijakan, nanging level kesadharan masarakat lan level kesadaran saka kelas penguasa ora bakal ganti sewengi.

Ing Inggris, akeh institusi lan peneliti sing wis suwe nindakake riset babagan rokok. Sawetara wong duwe spesialisasi sinau babagan cilaka rokok elektronik bekas kanggo wong, lan sawetara uga khusus sinau pengaruh macem-macem rasa e-rokok marang wong… 

Peneliti ngerti banget babagan efek lan bebaya rokok elektronik, lan malah luwih maju babagan panelitian babagan efek rasa lan rokok elektronik bekas, sing umume negara lan wilayah isih "ngomong babagan warna e -rokok ”. 

hospital2

Dhukungan kanggo rokok elektronik utamane saka Public Health England (PHE) ing 2015, sawijining tinjauan independen dening Badan Eksekutif Departemen Kesehatan Inggris. Laporan kasebut nyimpulake manawa rokok e-95 luwih aman kanggo pangguna tinimbang rokok biasa, mbantu ewonan ngrokok. Nghentikan ngrokok ngirit dhuwit lan ningkatake kesehatan. Rokok minangka kabutuhan kesehatan masyarakat ing Inggris. " 

Laporan independen babagan rokok elektronik sing diterbitake taun kepungkur nemokake manawa Kesehatan Inggris umum nganggep rokok elektronik minangka "mung bagean cilik saka risiko ngrokok" lan ujar manawa owah-owahan rokok e-rokok umume kanggo kesehatan.  

Miturut rencana pamrentah, Inggris bakal bebas saka perokok tradisional ing taun 2030. Ing Inggris, industri e-rokok bisa dibahas kanthi cepet. 


Wektu kiriman: Nov-20-2020