logo-01

Verifikasi Umur

Kanggo nggunakake situs web Alphagreenvape sampeyan kudu umur 21 taun utawa luwih. Verifikasi umur sadurunge ngetik situs.

Kita nggunakake cookie kanggo nambah situs web lan pengalaman browsing. Kanthi terus browsing situs web sampeyan, sampeyan nampa kabijakan cookie.

Nuwun sewu, umure sampeyan ora diidini.

Organisasi medis internasional Cochrane: E-rokok duwe efek mandheg ngrokok

Ing tanggal 26 Oktober, Cochrane Collabation, organisasi akademik internasional kanggo obat-obatan adhedhasar bukti, nuduhake ing panelitian riset paling anyar.

Cochrane negesake manawa nggunakake rokok e-nikotin kanggo mandheg ngrokok luwih becik tinimbang nggunakake terapi panggantos nikotin lan rokok elektronik tanpa nikotin.

Cochrane mriksa penulis sing menehi kontribusi, Profesor Peter Hajek, direktur Kelompok Penelitian Ketergantungan Tembakau di Universitas Queen Mary London, ujar: "Ringkesan anyar babagan e-rokok iki nuduhake manawa akeh wong ngrokok, rokok elektronik minangka alat efektif kanggo mungkasi ngrokok . "

Didhisiki ing taun 1993, Cochrane minangka organisasi nirlaba sing diarani Archiebaldl.cochrane, pangadeg obat adhedhasar bukti. Iki uga organisasi akademik sing paling berwibawa kanggo obat-obatan adhedhasar bukti ing saindenging jagad. Nanging, ana luwih saka 37.000 sukarelawan ing 170 negara.

Ing panliten iki, Cochrane nemokake manawa 50 panliten ing 13 negara kalebu Amerika Serikat lan Inggris kalebu 12430 wong ngrokok diwasa. Asil panelitian nuduhake manawa paling ora nem wulan, luwih akeh wong nggunakake rokok e-nikotin kanggo mandheg ngrokok tinimbang nggunakake terapi panggantos nikotin (kayata stiker nikotin, permen karot nikotin) utawa rokok elektronik sing ora kalebu nikotin.

Khusus, kanggo saben 100 wong sing nggunakake rokok e-nikotin kanggo mandheg ngrokok, 10 wong bisa sukses ngrokok; saka saben 100 wong sing nggunakake rokok e-nikotin kanggo mandheg ngrokok, mung 6 wong sing bisa mandheg ngrokok, sing luwih dhuwur tinimbang perawatan liyane.


Wektu kiriman: Jan-14-2021